Совршен 1 мај во дворот, со добро друштво и добра песна

Песната сите ја знаеме, но не во вакво добро издание :).

Браво за ентузијазмот на човекот, штом набавил толку опрема!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.