Среќа е да те изгази возило на пешачки, а среќа во несреќа е возилото да биде за брза помош

Ве предупердуваме за жестока содржина! Инцидентот се случи во центарот на Петербург, Русија.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!