Старата финта со допирање непознати луѓе на ескалатор, во ова време е прилично хорор финта

Змислете непознат човек намерно да ви ја допре раката во супермаркет? Ни на крај памет не ви паѓа некаква романса, туку веднаш си помислувате дека лудакот намерно сака да ве зарази.

Дури и идејата за вакво видео звучи глупаво, затоа што авторот не ги почитува препораките, а не може да биде 100% сигурен дека е здрав.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.