Сте знаеле ли дека од кревање тегови може да ви помодрат јајцата?

Овој бодибилдер го дозна тоа на најболниот можен начин.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.