Струмички фраер на видео чет со егзотична девојка

Дуле Ристов е музичар од Струмица со добра смисла за хумор. Си најде некој човекот, да си ги каже маките :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.