Студентите на плажа во Мајами не сакаат да се откажат од популарниот „Spring Break“, но тука е полицијата да ги растера

Пролетниот распуст е најубавиот дел од студирањето во САД, па нема некаква си пандемија од светски рамки да им го расипе.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.