Талентирана девојка веднаш се познава

Кај една девојка не се важни само интелигенцијата и шармот, туку и желбата да научи нешто ново и постојано да ги подобрува нејзините таленти. Оваа девојка покажа што умее веднаш, за да нема непотребни прашања.

Љубоморниот израз на лицето на другарката = БЕСЦЕНЕТО!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.