Таткото се сетил како да ја натера ќерката да вежба дома

Му „го поврзал“ велосипедот на девојчето со жици за телевизорот и му рекол дека нејзиниот велосипед произведува струја за телевизорот.

Ако сака да гледа цртани ќе врти :).