ТЕСТ: Погодете кој од овие познати браќа и сестри се постарите!

Некои работи можат да се утврдат само со гледање. Но, кога станува збор за возраста, да се биде прецизен е малку потешко.

Тоа е типична ситуација кога 2 или повеќе браќа и сестри изгледаат како да се на иста возраст. Па, истата работа се однесува и на славните. Мислите ли дека можете да одговорите точно на сите?