ТЕСТ: Пронајдете по 5 разлики во овие сцени од цртаните филмови

Уште кога бевме деца, гледањето анимирани филмови беше една од нашите омилени работи. Најверојатно сите сме ги гледале цртаните филмови на Дизни повеќе од еднаш и секако не само во детството (мора да признаеме), што би објаснило зошто се сеќаваме на многу специфични детали за секоја сцена.

Но, дури и така, може да има некои работи кои ни „избегале“. Погледнете ги овие сцени и обидете се да ги најде 5-те разлики на секоја од нив. Решенијата се на втората страна!

Решенијата се на втората страна!