„Ти не си таткото!“ – Американско ТВ шоу, наследник на славното Џери Спрингер шоу

Во ред, знаме дека е голема Америка и дека има секакви луѓе, но нели се најразвиени, имаат најразвиен образовен систем.

Како тогаш се оформуваат вакви личности во таква напредна средина?