Типот пуштил оглас дека ги продава носените гаќи на неговата девојка, со нејзиниот телефон

Какви лудаци шетаат по планетава? Девојката се враќа дома и му кажува за чудните телефонски повици што ги добива.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.