Титаник 2: Пијано друштво на педалинка

За среќа овој пат немаше жртви, а еден од хероите успеа да си го спаси дури и пивото.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.