Убав пример за справување со кризата во Турција: Вака младите треба да се грижат за старите, во моменти кога им е најпотребно!

Сега е моментот да им покажеме благодарност на постарите луѓе, затоа што тие се грижеле за нас кога ни било најпотребно.