Ученик и одржува лекција на мрзеливата наставничка и ѝ ја „плесна“ во лице суровата реалност!

Сѐ додека има вакви наставници, децата ќе го гледаат училиштето само како едно досадно место без простор за напредок. Браво момче!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.