Уметник од Малезија црта неодоливи илустрации за да докаже дека љубовта се состои од мали нешта

Љубовта доаѓа во многу форми и големини и може да биде различна за секого.

Лим Хенг Свеј, познат како Ilovedoodle е илустратор што стои зад оваа серија слатки и значајни уметнички дела кои ни покажуваат дека љубовта нè опкружува и дека можеме да ја видиме во сè.