Уште еден паркурист ја прекина семејната лоза

Нема шанси ништо да проработи после ваков удар.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!