Вакви жени сакаат мажите: Не мора да е профи, но да се потруди, да даде сѐ од себе

Дури и по начинот на кој го отвора шампањското се познава :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.