Вакво летање си Сузуки Свифт на кружен тек до сега никој не направил

41-годишниот Полјак изгледа не знаел за кружниот тек, па успеа да ја прелета оградата на блиските гробишта и да заврши право во нив. Но, преживеа, затоа што пијаните Господ ги чува.