Вакво нешто не сакате да откриете во патиката откако ќе ја облечете

Ние не живееме во Австралија и веројатноста за вакво нешто кај нас е екстремно мала, но сепак убава навика е прво да ѕирнеш во патиката пред да ја облечеш.