Валерија Берволф – девојката со голема душа и широко срце, која тврди дека никогаш не направила пластична операција

Фитнес тренерот Валерија има прилично популарна страница на Инстаграм, на која ги учи фановите како да не се прејадуваат, да си ги следат своите тела и секогаш да бидат позитивни.

Таа за себе вели дека порано била обична девојка, се додека не започнала да спортува.

Сега тврди дека има идеални пропорции, во што можете да се уверите и сами.

На злобните хејтери кои тврдат дека мора да направила „пластична операција“, таа само се насмевнува и им покажува своја пред и потоа фотографија.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.