Венеса брзала да дојде директно од фитнес, само за да ви ја каже временската прогноза за утре

Поради јазичната бариера, ќе мора да претпоставиме дека времето ќе биде жешко како и презентерката.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.