Вежба на перуанската специјална полиција, која на креативен начин се вклучи во борбата со КОВИД-19

Полицајците само сакаа да го привлечат вниманието на што повеќе луѓе, покажувајќи им што ги чека ако не ги почитуваат правилата.

Успеаја во својата мисија, колку и да изгледа смешно и несериозно тоа.