Виолинистите го изразија своето мислење во врска со недостатокот на тоалетна хартија

Интелигенцијата на човештвото „тоне“ со тоа што луѓе се „заразија“ од купување што е можно повеќе тоалетна хартија, иако никој не знае да објасни зошто точно го прави сето тоа.

Бони фон Дујке и Емер Кинсела започнаа драматично да ја свират „Nearer, my God, To Thee“ песната која ја свиреа виолинистите додека тонеше Титаник, до празни рафтови за тоалет во супермаркет во Лос Анџелес.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.