Вистински слики од крзнени пријатели претворени во смешни илустрации

„Господин Луцифер“, кој исто така го носи псевдонимот „no0tahuman“ на социјалните мрежи, е уметник кој користи слики од домашни миленици како референца за да создаде преслатки илустрации со нивниот колоритен и стил на цртан филм. Неговата работа е многу експресивна, уметникот успева да ги долови цртите на лицето на животните и да ги направи да изгледаат уште послатко.

 

#1

 

#2

 

#3

 

#4

 

#5

 

#6

 

#7

 

#8

 

#9

 

#10

 

#11

 

#12

 

#13

 

#14

 

#15

 

#16

 

#17

 

#18

 

#19

 

#20

 

21.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.