Вистинскиот земјоделец по фризурата се познава 🙂

И, наградата највреден земјоделец за 2020 оди кај…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.