Во парламентот на Ерменија, вака се решаваат проблемите

Овој начин на комуникација веќе им одговара на нивото на интелектуален развој на пратениците.

А не како нашите ќе глумат дека се господа.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!