Водител даде шанса на еден од вработените да заработи 18.000 евра со изведување на само еден трик и никој не го очекуваше ова

Легендарниот бразилски водител, Ратињо, решил на еден од вработените во неговата програма да лансира облог, кој се состоел од удирање топка со одредена цел, а доколку погоди би добил 100 илјади реали, што е противвредност на 18 илјади евра. Вработениот го прифати предизвикот и не е дека го сфатил како што треба првиот пат…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.