Вооружениот крадец сакаше да ја ограби продавницата, но продавачот му ги „зачини“ плановите

Крадецот со нож доби повеќе отколку што очекуваше кога влезе во продавница во Бирмингем и доби очи полни со чили прав.

Маскираниот насилник влегол во продавницата и почнал да дава наредби и имал барања од продавачот, но во моментот кога се доближил за да го добие она по што дошол, навистина го добил, но она што го заслужува. Продавачот не го пријавил случајот во полиција, но ја објавил снимката како предупредување.