Возачот го реши во два потега полицаецот кој застанал крај патот со возилото и поставил камера што слика и праќа казни

Полицаецот веројатно мислеше дека возачот најнормално си застанува па мала е веројатноста дека му ги погледнал регистарските теблички, а за да го брка беше онеспособен :).