За сѐ има решение: Првата крантинска свадба во рускиот град Краснодар, со почитување на сите правила

Матичарот го качија со кран и завршија работа на терасата.

Љубовта нема граници, а кога веќе двајцата знаат што сакаат, зошто да чекаат?