Забеган Холанѓанец бил 1 недела во карантин, а ова е неговиот краток видео дневник

Внимавајте! Некои работи што ќе ги видите во видеото, тешко се забораваат!

Работите изгледаа прилично нормално, додека не дојде викенд.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.