Забеганиот ѝ направи јак стрес на својата девојка во тоалетот

Девојката најнормално, како и секој ден, ја зеде крпата за да си го избрише лицето, кога наеднаш сфати дека не била сама.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!