Зетот очигледно е незадоволен од ќерката штом на тестот му приреди вакво „мегданско изненадување“

Мислите дека имате лош ден? Сепак вие сигурно не сте Дин Хауг на кој смејниот одмор му се претвори во најсрамниот момент во животот. Дин и неговото семејство, сите од Барнсли во Јужен Јоркшир, биле во воден-парк во Португалија на одмор кога 53-годишниот човек добил подарок шорцеви од својот 28-годишен зет, Лук.

Сепак Лук, му смислил непријатно изненадување така што шорцевите биле сошиени со конец кој се распаѓа во вода. За среќа Дин успеа да ја види смешната страна од приказната…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.