Зетот случајно си направи смешка, но на невестата не ѝ е баш до смеење

Кој ѝ е крив кога решила да се мажи за дете :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.