Жена ми се уфилмала и мисли дека има нешто во тоалетот! Кликајте на своја одговорност!

Мажот сака да му покаже на светот колку е паничарка неговата жена.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.