Жената го снима мажот како прв пат ги облекува панталоните после периодот на лежење и јадење во самоизолација

Пред да почнат вонредните мерки овие панталони го собирале.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.