Жената го снима својот маж во моментите пред карантинот да му се претвори во пекол

Како да негира и да се извлече од ова, кога го фати жив со помош на огледалото?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.