Жената на терасата им испеа песничка на полицајците, а ги натера и комшиите да пеат со неа: „Кога ќе речам лук, вие речете F*CK the police“

Не знаеме дали психата ја удри поради карантинот или решила да го дотроши белото…

Важно на кошиите веднаш им се допадна идејата и ја прифатија :).