Жената повторно сакаше да ја чисти омилената слика на мажот, а тој не дава никој да му ја допре

На никого од домашните не му е јасно што толку убаво виде во сликата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.