Жената сакала да си ја напумпа гумата, но пумпата ѝ е кратка

Нашла решение: Ќе ја извади гумата, ќе ја напумпа и пак ќе ја монтира. Генијално!

Мажот дојде на време за да го сними целиот потфат.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.