Жените едноставно не ги бива за правење скара

Скарата отсекогаш била машки мерак и машка работа. Секоја чест на исклучоците, но повеќето жени вака го прават тоа :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.