Зошто девојките купуваат 3 броја поголеми блузи?

Вистината е затоа што не го ценат доволно она што го имаат :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.