Зошто некои девојки купуваат 3 броја поголеми дуксери? Не е тренд во прашање!

Девојката многу сликовито ќе ви објасни која е причината ;).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.