За почиста Македонија, група на млади ентузијасти ги ослободуваат природните убавини од ѓубрето

Мислам дека сите сме свесни дека природата е најголемото богатство од кое зависиме. Но, и таа зависи од нас, односно од нашата свест и совест да не ја загадуваме и да ѝ возвраќаме со љубов. За жал на многу локации низ Македонија луѓето кои ги посетуваат природните убавини не покажуваат почит кон самата природа и … Продолжи со читање За почиста Македонија, група на млади ентузијасти ги ослободуваат природните убавини од ѓубрето