Од грди пајчиња до прекрасни лебеди за само неколку години (25 слики)

Сите имаме стари, детски фотографии коишто стојат скриени на крајот на албумот. Понекогаш дури и не сфаќаме зошто ги чуваме таквите засрамувачки фотографии, но со текот на годините ви стануваат драги и кога веќе сте оформена личност, немате проблем да му ги покажете на светот. Токму такви се фотографиите во продолжение.

Престанала да се бричи под пазувите и 8 пати си ги зголемила приходите

28-годишната инстатутка Фенела Фокс добила идеја да почне да промовира „целосно природен“ изглед сакајќи да нагласи дека сè што гледаат фановите на неа е природно, но не очекувала ваков драматичен пресврт. Поради нејзините бујни пазуви, фановите почнале многу повеќе да ги споделуваат нејзините фотографии, па така заработката од 1000 долари во најлошите месеци ѝ се

5 причини за лошиот здив и како да го подобрите

Лошиот здив, уште познат и како халитоза, погодува 1 од 4 луѓе ширум светот. Пред сѐ, многу е важна добрата грижа и нега на оралното здравје. Може да се користат природни лекови за подобрување на лошиот здив, но доколку ова е постојан проблем, тогаш препорачливо е да се посети стоматолог. Во продолжение ќе наброиме неколку