„За почиста Македонија“ го вратија сјајот на Скопско Кале

Чистата животна средина треба да ни е приоритет на сите нас, а грижата за неа ќе престане кога свеста кај граѓаните ќе порасне до тој степен кога нема ниту да помислат да ѝ наштетат на било каков начин. За жал ваков „луксуз“ сѐ уште не можеме да си дозволиме, но затоа тука се здруженија и … Continue reading „За почиста Македонија“ го вратија сјајот на Скопско Кале