Мотика таленти

102-годишен воен ветеран од Австралија одбива да се пензионира и сѐ уште вредно работи во продавница за играчки

Фил Хоџсон е 102-годишен воен ветеран, кој им пркоси на своите години и докажува дека никогаш не е доцна за промена на кариерата. Овој инспиративен човек целиот свој живот работел како бербер, продавач, но, истотака се борел за Австралија во Втората Светска војна. Тој е упорен во својата намера да не се пензионира и затоа

Човекот се потруди многу за да го испита теренот, за на најбезбеден можен начин да го прескокне потокот

Кога ќе си ги прецениме своите способности, се случуваат вакви ситуации. Многу напор вложи човекот ама преовлада неговата трапавост. Барем ги изнасмеа своите другари и им го разубави денот.

Кој рече дека полицајците биле глупи? Овој на пример знае како да ги користи природните појави на најдобар можен начин

Многумина воопшто не го сакаат дождот, а овој колумбиски полицаец ја препознал убавината на дождот и решил да го искористи за сопствено освежување и уживање.

Диџеј Африка микса во живо, како што тоа го прават најголемите светски диџеи

Дури и за најголемите светски диџеи кружат муабети дека не миксаат во живо туку пуштаа снимени сетови, за кои не се знае дали се измиксани од нив. Sвездата на нашето видео барем не се крие кога го прави тоа.