Смешни слики

Куп фотографии од интернет, кои те тераат да се фатиш за главата и да прашаш: „Зошто?“

Минатата година, според истражувањето на InfoTrends, биле направени повеќе од еден трилион дигитални фотографии ширум светот. Луѓето фотографираат во секоја ситуација и понекогаш е тешко да се разбере што се случувало во моментот кога е направена фотографијата. Ве покануваме да погледнете некои од најчудните слики кои ги најдовме на интернет и да се обидете да