Смешни видеа

Како Борат го намести адвокатот на Трамп и го фати на дело со младата НЕ 15-годишна Бугарка Марија Бакалова

Видео од Руди Џулијани во продолжението на Борат го покажува како го бара бројот и домашната адреса на актерката Марија Бакалова, пред да се обиде да избега од Саша Барон Коен. Новиот дел од филмот за Борат беше објавен на 22 октомври, само еден час пред последната претседателска дебата меѓу претседателот Доналд Трамп и демократскиот

Полициска рација беше прекината на најнеобичниот начин од страна на параноичниот осомничен

Замислете да сте полицаец, ви кажуваат дека треба да одите во акција, опасна рација и вие целосно сте спремни за тоа, но одите на лице место и наместо опасност ве чека малку и комична ситуација. Полицијса требала да изврши рација во седиштето на Чукакуха, левичарска група, чијашто основна база се наоѓа во областа Едогава во

Мајката најде играчка меѓу чаршафите на нејзината ќерка

Ќерката ѝ го дала чаршафот за да го користи за кучињата и откако „напипала“ нешто поцврсто жената прилично се изненадила со изборот на својата ќерка. Сепак на крајот мајката има повалкан ум отколку што и самата мисли.